obey-robots.txt
2014-11-12: Stipte komt met cloud recording

Stipte komt met cloud recording

  • Tot zes TV-zenders gelijktijdig opnemen, zónder harddiscrecorder en in HD-kwaliteit.

Lelystad, 12 November 2014 –  Abonnees van het Stipte interactieve TV-pakket kunnen voortaan zonder harddiscrecorder TV-programma’s opnemen en weer terugkijken.  Daartoe heeft de  Internetprovider uit Lelystad Network Digital Video Recording (DVR) geïntroduceerd. Deze nieuwe dienst maakt het mogelijk om zonder hardiscrecorder tot zes TV-programma’s  gelijktijdig in de zogenaamde cloud op te nemen.

Persoonlijke TV-programmering

Stipte kondigde de nieuwe dienst eerder dit jaar al aan. “We investeren voortdurend in de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze producten”, zegt Matthijs Kamp, directeur van Stipte. “We zien een verandering  van TV-kijkgedrag. Dat wordt mogelijk gemaakt door nieuwe apparatuur zoals smartphones en tablets en de nieuwste netwerktechnieken. Zij bieden de consument zeer veel flexibiliteit. Zoals nu ook de mogelijkheid om zonder harddiscrecorder tot zes TV-programma’s gelijktijdig op te nemen en  deze te bekijken op ieder apparaat en wanneer het je uitkomt.”

HD-kwaliteit

De  nieuwe DVR-netwerkdienst van Stipte is voor slechts € 5 euro per maand per direct beschikbaar voor gebruikers van Stipte Family iTV. Zij kunnen de gemaakte opnamen op alle Stipte iTV ontvangers bekijken. Indien het programma in HD wordt uitgezonden dan wordt het ook in HD opgenomen. De bediening van de DVR is zeer eenvoudig. Dit gebeurt  via de elektronische programmagids of via de meegeleverde Tablet App.
Bron: Stipte
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.